Skovgårdsvej. En rigtig træls sag


Skovgårdsvej. En rigtig træls sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Det er ærgerligt - og rigtig træls - sagt på jysk, at der fra starten blev anvendt en forkert lovgivning ved denne ekspropriation. Den fejl ligger i Trafikministeriet/ BaneDanmark og faktisk ikke hos Vejen Kommune.

Det vigtigste er dog, at alle tre projekter for ekspropriation - elektrificering og anlæg af bro og vej lever op til kravene om ekspropriation. Nemlig at det skal være i almenvellets interesse - samfundets interesse, at der eksproprieres. Dette bør den omtalte borger og landmand Martin Lund Madsen også efterleve.

Der er klar lovgivning på området - både med hensyn til, hvornår der kan eksproprieres og hvilken erstatning, der skal gives. Læg også mærke til, at det retten har udtalt er, at der er anvendt en forkert lovgivning - ikke at ekspropriationen som sådan er ulovlig. Derfor vil ekspropriationen formentlig også blive gennemført med udgangspunkt i den rigtige lovgivning, "Vejloven".

Jeg mener, at alt den snak om, at en lille mand bliver trynet af systemet, fra starten har været stærkt overdrevet. Naturligvis skal hverken stat eller kommune tryne nogen - men en lovlig ekspropriation skal alle borgere kunne finde sig i. Det er i almenvellets - vores alles interesse. Ellers kan vi ikke udvikle og bygge nyt som samfund: anlæg af infrastruktur, trafiksikkerhed, nye boligområder, idrætshaller, skoler etc.

Hele sagen er fra starten desværre også blevet mangelfuldt kommunikeret fra kommunens side efter min mening. Og så er det helt tydeligt, at omtalte borger og landmand forsøger at få en kæmpe og urimelig økonomisk gevinst ud af situationen. Her er lovgivningen heldigvis også ret klar. Der er grænser for, hvor store erstatninger, der kan trækkes ud af kommunekassen - fællesskabets kasse.

Af hensyn til almenvellets interesser bør Skovgårdsvej hurtigst muligt igen åbnes op for trafik.

Skovgårdsvej. En rigtig træls sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce