Skoler og kollektiv trafik


Skoler og kollektiv trafik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Hvad skal der være i en landsby, hvis man ønsker at fastholde beboer og øge tilflytningen.

Det er vigtigt at bevare skoler og børnehaver, for ellers er det ikke interessant for børnefamilier at flytte. Tidligere flyttede man efter sit erhverv og der var mange arbejdspladser i landbruget, det er der ikke mere.

Ja, men vi har motorvejen tæt på, som gør at vi hurtig kan komme fra A til B, men motorvejen gør også, af de mennesker, der arbejder i kommunen hurtig kan komme herfra . Der er ingen tvivl om at motorvejen er en kæmpe gevinst for Vejen Kommune.

Derfor er landsbyerne i kommunen nød til at have andre ting, der kan tiltrække. Som når man bygger et hus skal der være et solidt fundament til at bære, og en af de helt basale ting i landsbyens fundament er blandt andet gode skoler og børnehaver, samt mulighederne for at komme rundt i kommunen til sport eller til en anden by uden for kommunen, altså med den kollektive trafik.

Det er vigtig at den kollektive trafik fungerer ordentligt, og det gør den ikke hvis man spørger borger rundt om i kommunen. Derfor skal den kollektive trafik tænkes helt om og baseres efter borgernes behov i by og på land.

Jeg tror at hvis man investerer i vores samfund, så vi har de tilbud borgerne vil have, så kommer pengene igen mange gange på et senere tidspunkt. Man åbner ikke en butik med tomme hylder.

 

 

 

Skoler og kollektiv trafik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce