Skal politikere vise mådehold


Skal politikere vise mådehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Så kan JydskeVestkysten den 10. januar endnu engang berette om et ekstra vederlag til en lokalpolitiker - næstformandsvederlag i økonomiudvalget. De senere år er der ellers kommet en del ekstra kroner i lønningsposen, men det er ikke nok - i hvert fald ikke nok for alle politikere.

Denne gang er det kommunens konservative vederlagskonge Frank Schmidt-Hansen som lige skal presse citronen en ekstra gang. Frank Schmidt-Hansen modtager udover det sædvanlige grundvederlag på ca. 90.000 kr., også et udvalgsformandsvederlag på ca. 280.000 kr., (28% af borgmestervederlaget) og så kommer de gode "ben" dvs. kommunale erhverv som byrådet har udpeget ham til. Her kan man på kommunens hjemmeside læse om "Dansk Affald A/S", "Væksthus Syd" og "Vejen Forsyning A/S" som belønner vederlagskongen med henholdsvis 80.000, 25.000 og 10.902 kr. Så er der selvfølgelig også økonomiudvalget hvor han bliver spist af med sølle 27.604 kr. og så skal han oven i købet også vikariere for borgmesteren når denne en sjælden gang imellem er fraværende. Den går ikke, hvis man hedder Frank Schmidt Hansen. Så må man gøre alt hvad man kan få at presse de andre partier til at acceptere et ekstra vederlag. Den gør man bedst ved at få inddraget vederlaget i konstitueringsaftalen således at de øvrige partier - som en lille del af den store pakke - er forpligtiget til at stemme for yderligere 12.547 kr. til vederlagskongen. Så kan det måske også tænkes at der er noget erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, for det er jo kun borgmesteren der har politik som sin fuldtidsbeskæftigelse og hvem kan da også leve af vederlag som kun lige netop summerer sig op på den gode side af den halve million?

Javist, det er pebernødder i det samlede regnestykke og hvis man har samvittighed til at sige: "Jeg gør ingenting som jeg ikke får penge for!", så er det hele jo også bare en storm i et glas vand.

Skal politikere vise mådehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce