Sammenhæng er vigtig


Sammenhæng er vigtig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Med en ny høreklinik og et nyt røntgenambulatorie på sundhedscenteret i Brørup styrker vi det nære og sammenhængende sundhedsvæsen yderligere for borgere i Vejen Kommune. Det er virigtig glade for.

I en tid, hvor vi snakker meget om akutsygehuse, der samler den specialiserede behandling, er det utrolig vigtigt, at vi også udvikler det nære sundhedsvæsen. Vi vil gerne være tættere på borgerne. Og netop dét er sundhedscentrene, som det i Brørup, et godt eksempel på.

I sundhedscentret ligger både private, regionale og kommunale tilbud dør om dør. Vi er stolte af det samarbejde, vi har opbygget omkring Brørup Sundhedscenter. Her er det lykkedes os at rykke tættere sammen om ét formål; borgerne. Det gør det muligt at skabe et bedre og mere sammenhængende behandlingsforløb. Mange behandlingsforløb sker nemlig på tværs af sektorer.

For at give Jonna det bedste behandlingsforløb, et det vigtigt at vi som politikere, læger, sygeplejersker, hjemmehjælpere og terapeuter taler sammen og supplerer hinanden på tværs af sektorer. Derfor er det så vigtigt med et sammenhængende sundhedsvæsen.

Men vi kan nå endnu længere. Sammen. Der er nemlig stadig plads til meget mere af det gode tværsektorielle samarbejde, som i Brørup, hvor borgerne får gavn af, at de forskellige faggrupper er under samme tag.

Vi skal turde udvikle, gøre tingene anderledes og selv hele tiden løfte barren for, hvad der kan lade sig gøre. Vi skal fortsætte de gode takter, vi oplever i Brørup Sundhedscenter, så vi kan blive endnu bedre til at skabe gode, sammenhængende behandlingsforløb. Sammen.

Sammenhæng er vigtig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce