Sagen er den, Troels Ravn


Sagen er den, Troels Ravn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: At du fremstår som særligt kaldet til at gå i rette med Byrådet i Vejen Kommune, og tydeligvis får paraderne op, når det nævnes.

Jeg svarer gerne på dine spørgsmål.

  • Det er i sidste ende Byrådets ansvar at udmønte lovgivningen - også når den forekommer indviklet og uoverskuelig og derfor må ændres i en uendelighed.

  • Jeg har intet problem med Ankestyrelsens opgørelse, fordi Vejen Kommune ligger under landsgennemsnittet af omgjorte sager, og fordi jeg ikke ser det som et mål i sig selv, at flest mulige bliver parkeret på førtidspension. Hvis lovgivning/beskæftigelsesreform, som TR fremhæver Socialdemokraternes ansvar for, er overholdt, og TR ikke kan lide resultatet, så er det Christiansborg TR skal gå i rette med, ikke kommunen.

  • En sundhedsfaglig vurdering er væsentlig, men måske vanskelig at forstå for en person med f.eks. social fobi, der ses opholde sig på en menneskefyldt restaurant, men ikke mener at kunne være sammen med mennesker på en arbejdsplads. "Hurtig og ordentlig afklaring" kræver borgerens velvillige medvirken, og "større tryghed" i ressourceforløb eller andet, at borgeren kan forstå den dybere mening med en ikke specielt forståelig/meningsfyldt lovgivning.

Lysten til at snyde/omgå systemet stiger proportionelt med lovgivningens uforklarlighed og borgerens oplevelse af uretfærdighed. Det er også en udfordring, der tynger landets kommuner.

Sagen er ... at det ikke kræver den store raketforskereksamen at forstå, at årsag har virkning.

Sagen er den, Troels Ravn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce