Rødding Højskole - en gave til Enhedslisten


Rødding Højskole - en gave til Enhedslisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Jeg medvirkede i Rødding Højskoles flot arrangerede vælgermøde, der var så velbesøgt, at der måtte ekstra stole til.

Tak til alle de engagerede borgere, der gjorde myten til skamme om, at vælgermøder er en uddøende begivenhed.

Peter Orry, chefredaktør på JV styrede slagets gang, men valget af Johanne Schmidt Nielsen som indleder til debatten blev en støttekoncert til fordel for en af lærerne på Rødding Højskole, der er en glødende kandidat for Enhedslisten ved KV 17.

Jeg havde den naive opfattelse, at Johanne Schmidt Nielsen havde til opgave at indlede mødet med et oplæg om - som det fremgår af invitationen - "Kommunalvalgets betydning". Tilhørerne blev i stedet tvangsindlagt til ekstra taletid til enhedsliste-mix af værste skuffe, hvor selv små afrikanske børn fik en fremtrædende plads. Jeg overvejede seriøst at sige "tak for i aften" - inden den var begyndt, men valgte at blive og glæder mig over Enhedslistens rotationsprincip!

Det er ingen hemmelighed, at den lokale konservative spidskandidat kaster store summer ind i kampen om borgmesterkæden, belejligt forklædt som reklamer for den lokale tøjshop og løftet om, at Frank hjælper dig på vej...

Franks hårdt tilkæmpede Rødding-land forandredes med et slag til drømmescenariet for Jacobs enhedsliste-territorium, godt hjulpet på vej af Rødding Højskole.

Hvem, der blev taget som gidsel af hvem, er uvist... men der var hår i suppen ved Rødding Højskoles vælgermøde - efter min mening.

 

 

Rødding Højskole - en gave til Enhedslisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce