Overvægt, årsag og virkning...


Overvægt, årsag og virkning...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Ny rapport viser jfr. artikel i JV, at der er markant flere svært overvægtige i Vejen sammenlignet med de fleste andre kommuner i Region Syd. Problemet er vist generelt stigende på landsplan, og overalt i kommunerne opfinder man det ene omkostningstunge projekt efter det andet for at komme problemet til livs - uden synderlig succes forstås.

Der gives det ene velmenende råd efter det andet - uden tilstrækkelig effekt. Alt sammen symptombehandling samtidig med, at man i ethvert medie fra ugeblade, aviser, tillæg og tv-programmer - overdænger danskerne med mad og madprogrammer i enhver afskygning. Ingen danskere får chancen for at glemme tanken om mad - bare et lillebitte øjeblik i deres hverdag.

Nu tales der om, at cigaretterne skal gemmes ned under disken, så ingen ser dem og fristes - ikke mindst de unge. Prøv at starte ved ondets rod - også når det gælder madudsendelser. Skån danskerne for alle de selvmodsigende signaler, der er en del af tidens umådeligt ufuldkomne politiske verden, hvor man først bidrager til at skabe problemerne for derefter at skabe projekter til nedbringelse af samme.

Hvem sagde paradoks? Hvem lever "fedt" på at skabe en trend? Hvem har skabt et samfund, hvor mennesker mistrives, trøstespiser og fylder sig med piller, smøger, sprut og farlige stoffer? Prøv en anden tankegang.

Sagt af en med åbne øjne, selvstændig tankegang og - kampvægt over "det tilladte".

Overvægt, årsag og virkning...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce