Når løfter bliver til varm vælgerluft


Når løfter bliver til varm vælgerluft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Thue Uhre Lauridsen, Rødding var kandidat for socialdemokratiet ved KV17, men blev ikke indvalgt i Byrådet. 

I gårsdagens JV mener TUL, at valgresultatet både giver håb om "flere varme hænder" og "mere menneskelighed til dem som har behov". Det er dog noget af en påstand i en veldrevet kommune, der nøje søger personaleudviklingen afvejet i forhold til behov, muligheder og økonomi. Jeg har ikke set socialdemokratiske særstandpunkter på den konto.

Jeg læser samtidig din udtalelse således, at det nuværende udvalg og byråd nærmest har haft som mål at behandle borgerne umenneskeligt! En underlig og letkøbt tilgang til byrådsarbejdet, som du kunne være blevet klogere af at deltage i, hvis...

Måske kan det nytte at opfordre dig til at følge med i den del af debatten, der handler om den generelle mangel på kvalificeret arbejdskraft på ældreområdet - inden du lover mere.

Udover megen anden "visdom" du spreder henover de sagesløse læsere, lyder det også, at det nye byråd skal lytte til lokalrådene og give mulighed for indflydelse i den del af kommunen, hvor de er valgt osv. Hvad tror TUL mon selv, at Landdistriktsudvalget sammen med lokalrådene og deres valgte repræsentanter har været optaget af de sidste fire år - i et absolut godt samarbejde?

At kaste udokumenterede påstande op i luften i håb om at læserne modtager dem som sandheder, taler helt for sig selv, og det tror jeg trods alt, læserne kan gennemskue.

Når løfter bliver til varm vælgerluft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce