Lovgivning hestehandel


Lovgivning hestehandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Hvor er den gode moral?

Hestehandel er for mange blevet noget risikofyldt. Konsekvenserne kan være uoverskuelige og alm. anstændighed hersker ikke hos de ryttere der forkøber sig! Avlere og konkurrence stalde tager solgte heste retur uden at blinke, fordi det er nemmere end årelang process i retssystemet hvor bevisbyrden i langt de fleste tilfælde er umulig at løfte, - og køberne ved det! Det er ikke en holdbar situation, og det er en holdning og en tendens blandt ryttere der spreder sig. Det er muligt at lave fejlkøb, og returnere en hest som et stykke tøj fra en tøjbutik.

Seneste personlige oplevelse er et salg, hvor køber de første 2 mdr. erklærede at det var en dejlig hest. 2 mdr. senere skriver hun at hun må erkende hesten er for frisk til hende, og beder mig købe den tilbage.

1 mdr. senere får jeg en reklamation på hesten: den er "uridelig", og har pludselig været i det i månedsvis. Tendensen er pinlig! Bør vi ikke iklæde os anstændighed og genfinde moralen i hestehandler og undgå at udnytte håbløs lovgivning? Bordet fanger, - har du købt en hest uden for dine rytterevner, tag ansvar. Lad ikke dine fejlvurdering blive sælgers hovedpine. Græsset er ikke altid grønnere på en ny hest. Fungere din hest pludselig ikke som da du købte den, så prøv at grib i egne rytterevner.

Lovgivning hestehandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce