Lidt ydmyghed var klædeligt


Lidt ydmyghed var klædeligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Da Martin Lund Madsen i 1995 købte Vester Havgård, der ligger lige nord for Askov og med marker, der støder op til vores bebyggelse på Egevænget, var gården uden husdyr. Madsen søgte kommunen om tilladelse til etablering af et mindre svinebrug, hvilket grundejerforeningen på Egevænget protesterede imod. Men efter politisk pres og løfter fra Madsen om et begrænset antal dyreenheder og hensyntagen til vores boliger, gav vi os.

Det skulle vi ikke have gjort. Kort efter blev der bygget en helt ny og meget stor svinestald nord for gården. Dyreholdet - og dermed gyllemængden - voksede, hvorfor det oprindelige markareal på 70 ha gradvist blev øget til 192 ha, der strækker sig ubrudt omtrent fra Malt i vest til Idrætscenteret i øst.

Den totale omklamring nord for Askov betyder, at byens naturlige behov for bl.a. trafikal udvikling mod nord uundgåeligt vil berøre Vester Havgårds marker.

Tror Madsen virkelig, at han har købt sig til rettigheder, der hindrer Askov bys naturlige behov for udvikling - herunder aflastning af den stærkt over belastede og smalle hovedgade, hvor cyklister dagligt risikerer at blive klemt? Og synes han, det er i orden at tage beboerne i Askov som gidsler i skænderiet med stat og kommune.

Selv om man er ejer af 30 gårde, behøver man ikke at opføre sig som en middelalderlig herremand, men kan godt udvise lidt ydmyghed. Vi var her jo faktisk først.

Lidt ydmyghed var klædeligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce