Lad os tale Vejen kommune op


Lad os tale Vejen kommune op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Grundlæggende går det faktisk godt i Vejen Kommune.  Derfor vælger jeg også at have ja hatten på.  Hvordan søren skal vi have en ambition om, at vi gerne vil have bosætning i kommunen i forhold til at holde på dem der bor her og gerne få nye til, hvis vi ikke selv synes at det går godt. Derfor har jeg lidt svært ved at forstå de politikere, der taler vores kommune ned. Det betyder ikke at vi skal lukke øjnene for de udfordringer vi står over for.

Alle på kryds og tværs af partierne er enige om at vi vil have et godt skolevæsen, en god ældre pleje, et godt erhvervsmiljø og gode forhold omkring sundhed, kultur og fritidsområdet.   Der er nogle detaljer vi ikke er helt enige om og det skal der også være plads til, så som hvor meget vi skal bruge på kultur, på at få folk i arbejde, på fritidsområdet og så videre.  Men grundlæggende går det godt. Derfor kan vi godt have en ambition om at nogle forhold skal være endnu bedre og derfor får skoleområdet også i de kommende år ekstra opmærksomhed og økonomi.

Jeg havde fornøjelsen for nylig at deltage i arrangementet "spis på tværs" i lokalområdet 6683.  Inden kaffen spurgte næstformanden for lokalråd 6683 om der var nogen, der havde noget de gerne ville have lokalrådet til at løfte, ud over de ting som lokalrådet arbejder med i forvejen. Det var der ikke. 

Det tager jeg som om at de fleste faktisk har det godt og er godt tilfredse.  Der er skole og dagpasning i området.  Der er en fantastisk aktiv pensionist og efterlønsforening, som er med i flokken af de mange andre foreninger af alle slags, der gør det muligt for de fleste at være aktive hele dagen og specielt uden for skole eller arbejdstiden. Dermed er området, som så mange andre området et godt sted at bo og leve.

 

 

 

 

Lad os tale Vejen kommune op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce