KL taler usandt


KL taler usandt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: I forbindelse med forhandlingerne om lærernes arbejdstidsregler, har KL givet udtryk for, at det lærerne vil have, er en arbejdstidsaftale, som de havde før 2013.

Dette er direkte usandt. DLF har tydeligt meldt ud og er gået til forhandlinger med et krav om, at lærerne ikke skal have ringere vilkår end andre kommunalt ansatte. Lærerne skal have en aftale på arbejdstid, i stedet for, som nu, en arbejdstid der er reguleret af en lov.

Der er ikke andre faggrupper, der har en arbejdstid, der er reguleret af en lov. De har derimod en kollektiv aftale om arbejdstid.

Lærerne ønsker præcis de samme arbejdstidsregler, som alle andre faggrupper har, og det er præcis det krav Lærernes Centralorganisation/LC er kommet med til forhandlingerne med Kommunernes Landsforening/KL.

En aftale vil være med til at give folkeskolen en ny start, hvor parterne står sammen om at give eleverne den bedst mulige skole.

Desuden er der også brug for at løse udfordringen med at kunne rekruttere uddannede lærere til folkeskolen. I Vejen kommune har knap 20 % af lærerne ingen læreruddannelse.

Så hvor ender folkeskolen, hvis KL fortsætter deres dumstædighed? Det bliver i hvert fald ikke til gavn for vores børn i folkeskolen.

KL taler usandt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce