Hvorfor så personlig


Hvorfor så personlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læsebrev: Det nye byråd i Vejen Kommune er nået frem til en konstitueringsaftale, som partierne Venstre, Dansk Folkeparti, Konservative Folkeparti og Socialdemokratiet indgår i. Der er fem punkter, som de er enige om at forpligte hinanden på.

Når en konstitueringsaftale i Vejen Kommune har som punkt tre ud af de fem, at "der indgås ikke en central kommunal aftale om lærernes arbejdstid", mener jeg at de fører politik på det helt personlige plan.

Som lærer, er pædagogik vores bevæggrund, og bagvedliggende årsager hjælper os til at forstå. Vi forstår ikke årsagen bag et konstitueringspunkt, mod én specifik medarbejdergruppe i Vejen Kommune. Vi søger at forstå denne mistillid, og må konstatere at borgmesteren personligt må være blevet trådt over tæerne af en lærer, så groft, at han har svoret på at køre hetz mod en hel profession. Samtidig må indflydelse og prestige veje tungt, når partierne sælger sig selv så billigt, i en forpligtelse af denne konstitueringsaftale, for de udvalgsposter de belønnes med.

Tager vi fejl? Hjælp os meget gerne til at forstå.

Hvorfor så personlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce