Håbet er grønt


Håbet er grønt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Jeg er spændt på i morgen, skrev Uffe Elbæk, politisk leder i Alternativet i Opinion.

 "Spændingen" kan hurtigt overses ved et parti, hvor det eneste rigtige er navnet, og grænsen for dette partis (mangel på god) opførsel for længst er overskredet. Et parti, hvor man ikke længere er i stand til at finde de politiske budskaber i junglen af seksuelle julelege og økonomisk miskmask.

De budskaber, som pressen løbende har kombineret med Alternativet er ... festkultur, seksuelle krænkelser, tilskyndelse på chefniveau til ansatte om at lægge fotos op af mandlige intimdele til brug for en collage, eksistens på penge fra skattely osv. osv.

Jeg spørger mig selv, om dette parti i bund og grund bare er et rablende regnbuesyndrom, der fører sig frem på bekostning af - må man i det mindste tro - seriøse medarbejdere, der må frygte, hvad der venter dem, når de næste dag møder på arbejdspladsen. Gad vide om man hos disse højt rangerende politiske meningsdannere på Christiansborg, har overvejet en arbejdsmiljøundersøgelse? Det ville klæde Alternativet, der tilsyneladende helt har overset, at man som medvirkende til at udstikke love og regler for resten af befolkningen - først og fremmest har en pligt til at gå forrest og vise de gode eksempler!

Mon ikke det trods alt er de færreste danskere, der kan se sig selv i en slatten collage fra amatørpartiet, der når alt kom til alt alligevel ikke kunne få projektet op at stå.

 

 

Håbet er grønt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce