Færre forsørges af det offentlige i Vejen


Færre forsørges af det offentlige i Vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Dansk økonomi er inde i et opsving. Der er vækst. Der er udvikling. Og der skabes nye arbejdspladser. Det går godt, og faktisk går det godt i hele landet. Opsvinget har nemlig fået fodfæste i alle landsdele.

Det gælder også her i Vejen. Nye tal fra Beskæftigelsesministeriet viser, at antallet af dagpengemodtagere er faldet med over 20 pct. siden folketingsvalget i 2015 i Vejen. Antallet af personer i kontanthjælpssystemet er samtidig faldet med næsten 13 pct. fra april 2016, hvor vi indførte kontanthjælpsloftet, og to år frem.

Samtidig kan vi se, at flere i dag er i arbejde i vores landsdel. Siden valget er antallet af lønmodtagere steget med 13.000 i Sydjylland.

Det er en succeshistorie, og det er en succeshistorie, hver gang det lykkes af rykke en person fra offentlig forsørgelse til et arbejde. For det betyder noget for den enkelte at have noget at stå op til hver morgen. At have et arbejde, hvor man føler, at man bidrager. At man gør en forskel. Og at man er et forbillede for ens børn.

Det betyder også noget for samfundet. For når færre forsørges af det offentlige, og når flere forsørger sig selv, får vi bedre råd til at prioritere vores fælles velfærd. Så får vi bedre råd til fx at investere i vores sundhedsvæsen.

Jeg er stolt af min landsdel. Jeg er stolt af Vejen. Jeg er stolt af de resultater, som vi har nået i fællesskab.

Jeg vil kæmpe for, at den positive udvikling varer ved. Så vi fortsat sikrer, at flere skifter dagpengene og kontanthjælpen ud med et arbejde. Det kræver, at vi også i årene fremover fører en politik, som understøtter vækst og udvikling, og som understøtter, at det kan betale sig at arbejde - præcis som den politik Venstre har ført siden folketingsvalget i 2015.

Færre forsørges af det offentlige i Vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce