Får LA løn som forskyldt


Får LA løn som forskyldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Det kan vi have en mening om, der deltog i koordinationsudvalgets møde på rådhuset, og alle ved mere, når/hvis Martin Boye rejser sig fra det hårde underlag, han ramte, da han faldt ned fra træet - hvis han forklarer sig offentligt, som vi hørte det på mødet.

Henning Nielsen, formand (LA) Vejen opfordres til at tage en dyb indånding, inden han forherliger situationen yderligere, hvad angår konstitueringsaftalen, som Martin Boye har underskrevet. Underskriften gav Martin Boye en ekstra udvalgspost - afleveret af Venstre.

Vil Martin Boye give den ekstra udvalgspost tilbage til Venstre, nu hvor han ikke længere står ved sin underskrift? Ellers fristes jeg til at drage parallel til storbonden Martin Lund Madsen, der tog imod sin erstatning, men alligevel ikke vil afstå sin jord til almenvellet. En pudsig lighed mellem navnebrødrene!

Grethe Tofterups indlæg var helt relevant og stillede en række fornuftige spørgsmål, som vi alle har til gode, at JydskeVestkysten borer i og LA besvarer.

Dårlig reklame er bedre end ingen reklame, sagde Simon Spies engang. Martin Boye har måske handlet lidt ivrigt i valgtrommernes hvirvlen, men glemt at tage bestik af konsekvenserne.

Henning Nielsen bruger ordene "ordentlighed" og "ordholdenhed" som en mangel hos politikere, der skaber politikerlede. Det hænger i det mindste ganske fint sammen med udmeldingen om, at en underskrift fra LA - den kan man ikke regne med,

Får LA løn som forskyldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce