En styrket folkeskole kommer alle til gavn


En styrket folkeskole kommer alle til gavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Vi er i god dialog med skolelederne og bestyrelserne, men Vejen Kommunes kommende borgmester skal også i højere grad end nu kunne gå i dialog med fagpersonalet, lærerne, pædagogerne og socialrådgiverne, om hvordan vi skaber en styrket folkeskole.

Vi skal vise tillid til, at lærerne arbejder hårdt på at nå målene, og at vi skal ofte turde udsætte børnene for færre test og målinger, der presser dem unødigt. Og hvilke aftaler skal der til for at tiltrække og rekruttere flere medarbejdere med de rigtige kompetencer? Det skal vi kunne snakke med alle relevante medspillere om.

Vi skal snakke mange emner for at sikre, at trivsel og læring er tilstede. Blandt andet de tidlige indsatser og sprogstimuleringer. Det starter allerede i daginstitutionerne og ved dagplejerne med arbejdet med børnenes relationer, og i folkeskolen skal der være bedre mulighed for tolærer- eller topersonersordninger i undervisningen.

Inklusionstallene er steget meget hurtigt over de seneste år. På den ene side er jeg glad for, at flere derved har får chancen for at blive en del af fællesskabet, men gør vi altid det bedste for barnet og kammeraterne? Kunne vi mon finde en mere passende balance og blive hurtigere til at sætte den rigtige hjælp ind?

En styrket folkeskole vil tiltale mange børnefamilier og i højere grad hjælpe med at gøre flere af de unge uddannelsesparate.

En styrket folkeskole i Vejen Kommune kommer alle til gavn. Både mennesker, arbejdsmarked og bosætningen. Så det betaler sig!

En styrket folkeskole kommer alle til gavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce