En storbondes bekendelser


En storbondes bekendelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Under overskriften: Storbonde er rystet over kommunes millionforbrug, forsøger Martin Lund Madsen endnu en gang at påkalde sig det omgivende samfunds blå stempel som offer.

Kommunen har brugt de penge, der er nødvendige for at rette op på andres fejl og dæmme op for - ja, storbondens forsøg på organiseret jagt på myndighed og ikke mindst almenvellets behov. Selv har denne storbonde, der leger "lille mand" brugt flere kroner på den "leg" end kommunen har, så hvorfor så "rystet" hr. Madsen?

Det er tydeligt, at herregårdsfruen Britta Schall Holbergs søn Jacob, der er advokat for storbonden, ikke har det mest nærliggende incitament til at stoppe mens legen er god. Der er jo penge i skidtet - som det så ofte udtrykkes på bramfri vis, og advokatfirmaet Bech-Bruun, der blev kendt under hvidvask afsløringer, er vel udvalgt med omhu, må man tro.

Søndagens udmærkede klumme i JydskeVestkysten fokuserer bl.a. på, hvad Vejen Kommune ellers skal gøre, efter at have takket nej til at købe Martin Lund Madsens ejendom (for ca. 60 mio. skattekroner). Her kunne et råd fra Schall Holberg advokaten bibringe en smule fornuft til storbonden, al den stund at han må vide, at det ganske enkelt vil være ulovligt for kommunen at smide 60 mio. efter en løsning, der kan findes lovligt for et par mio.

Han vælger imidlertid at tie og polstre advokatfirmaet, og det er til gengæld ikke ulovligt - kun grådigt.

En storbondes bekendelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce