En kommune i balance


En kommune i balance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Efter at vi har sovet nogle nætter, kan vi nu godt glæde os over at balancen i kommunen er blevet bedre og især kan vi nu håbe på flere varme hænder, så der kommer mere menneskelighed til dem som har behov.

Endvidere er der blevet valgt flere decentrale mennesker, så vi sammen kan have mere fokus på lokalområderne og herunder landsbyerne, hvor de har været i glemmebogen de to sidste valgperioder.

En ny form af kollektiv trafik, altså en ny model skal opbygges så vores børn kan komme i skole og de unge mennesker til uddannelse stederne, samt de nye medborger - som kan blive bosat i vest og jobbet kan ligge i øst eller syd.

Det nye byråd skal lytte mere til lokalrådene og give dem mulighed for at få indflydelse i den del af kommunen, hvor de er bosat og dermed styrkes trivslen.

Kommunen bør "sælges" på oplevelser, kultur og events, idræt for alle - da vi er en breddeidræts kommune og Kongeåen skal være en omdrejningspunkt i de kommende års udvikling, hvor et åbent landskabsmøde skal afholdes i Foldingbro.

Til alle involverede, glem alt om den Midtjyske motorvej og udbyg den nuværende, samt lav en holdbar plan for en Vestmidtjysk motorvej - der skal min. gå vest for Holsted, så udviklingen også bliver i vest Jylland/Danmark.

Husk alt hvad I lovede i valgkampen.

 

En kommune i balance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce