En fyldt kirke med musik med egne kræfter


En fyldt kirke med musik med egne kræfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Der skrives i øjeblikket mange fine ord om lokalt engagement og landdistrikternes muligheder og senest meget om frivillighed. Jeg har med speciel interesse læst avisen torsdag den 11. oktober; men intet fra Skodborg denne aften. Her kunne en "opsøgende" journalist have fået det hele serveret på et sølvfad, men der er måske længere fra Vejen til Skodborg end omvendt.

En fyldt kirke fik en aften med musik med egne kræfter med et så fyldigt program, at tilhørerne blev tryllebundet i to en halv time. Her kunne Skodborg Jagthornsblæsere demonstrere, at deres instrumenter kan bruges andre steder end i skoven. Skodborg Brandværnsorkester, som vi er stolte af og meget gerne lytter til, fik her virkelig kredit for deres musik af kirkens fantastiske akustik.

Starlight, et orkester af +50 eller mere, her var det lige før, nogle fik lyst til at danse. En ung mand kunne på klaver og med egne kompositioner få samtlige tilhørere til i fuld stilhed at lytte med. En ung mand demonstrerede på flotteste vis, hvad en saxofon kan fortælle. Er par kvindelige solister fik alle til at lytte med til deres smukke stemmer, når de fortolkede forskellige melodier på smukkeste vis.

Skodborg/Skrave Kirkekor var selvfølgelig også med, og dem har vi heldigvis mulighed for at høre mere til på andre tidspunkter. Et par musikalske brødre sluttede koncerten af inden en fællessang af samtlige medvirkende og tilhørere var afslutning på en fantastisk aften.

Tak til samtlige medvirkende og alle, der hjalp til med arrangementet, ikke mindst til Ida Dahl, som bandt hele aftenen sammen på flotteste vis. Vi tilhørere kommer gerne igen næste gang.

En fyldt kirke med musik med egne kræfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce