En almindelig borger i Vejen


En almindelig borger i Vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Lili Frederiksen, Skodborg benytter sig af sin helt almindelige ret til, som helt almindelig borger at fremkomme med en lige så almindelig udokumenteret påstand om livet på et - oven i købet navngivet plejehjem i Vejen Kommune. 

Dit indlæg får lov til at svæve som "en sandhed", fordi det ikke relaterer sig til noget konkret, der kan undersøges nærmere. Hvis du har en konkret klage, vil jeg naturligvis straks sørge for, at sagen bliver efterprøvet, men du generaliserer negativt uden at kende de konkrete omstændigheder, samtidig med at du - og det glæder mig - afslutter med ros til personalet for at give sig tid til Jeres døende ældre og Jer som pårørende.

Det sidste er en naturlig omsorg på Vejens Plejecentre, som en dedikeret medarbejderstab søger at udføre på bedste faglige vis - også hjulpet af Ældresagens vågetjeneste. Tak for det.

Til dit første kritikpunkt må jeg spørge ... hvor ved du fra, om netop den person, du omtaler, ønsker eller har kræfter til et daglangt samvær med mange mennesker? Kunne det være, at personen netop har et udtrykt behov for ro og velvære i egne omgivelser, og kun ønsker samvær i spisesituationer?

Ældre - også på plejehjem - er lige så forskellige som andre mennesker, og søges derfor behandlet individuelt. Den tilgang bør du kunne glæde dig over.

Mere personale er (også) en politikerdrøm, der alene kan måles virkelighedsnært, hvor sund fornuft og velafvejet økonomi bærer langt.

 

 

 

En almindelig borger i Vejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce