Den, der ler sidst


Den, der ler sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Jeg overvejede egentlig, om det er ulejligheden værd, at forsøge at få Kenneth Pedersen, Vejen til at forstå den dybere mening med politikeres fælles tilgang til at løse de økonomiske udfordringer, der ligger i at skulle finde 50 mio. kr. i et trængt budget, så borgerne stadig synes, der er god service i Vejen, men pyt

Det er helt forbigået Kenneths opmærksomhed, at politikere fra alle partier i Vejen Kommune - bortset fra SF - er enige om, at skattestigninger ikke er vejen frem. Det er heller ikke vejen frem at afdrage mindre på lån for at køre ud ad en tangent, hvor man lader som om den økonomiske virkelighed ikke findes.

Jeg vil gerne kendes for at være en realistisk og økonomisk bevidst politiker, der hylder princippet om at sætte tæring efter næring. Jeg har ingen intentioner om at medvirke til at omdanne Vejen til en politisk udgave af luksusfælden. Den sunde og fornuftige økonom er grundlaget for at klare den udfordring, vi står overfor nu. Det er en bunden opgave.

Andre kommuner kan have slået mere til Søren! så de må kaste borgerne ud i skatteforhøjelser for at dække over mindre heldige dispositioner.

Den sidste del af dit læserbrev (JydskeVestkysten den 10. september) står helt for din egen regning. Tænker, det bliver for langstrakt at forklare dig om konstituering efter den dhonske metode, men du har da ret så langt, at jeg har et godt samarbejde med Venstre ligesom med øvrige partier i byrådet, hvor det efter DF's opfattelse kan gavne borgerne.

Anbefaling: Prøv at se på udfordringerne med et mindre fordomsfuldt blik.

Den, der ler sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce