Debat: Jeg elsker kæmpevindmøller men kun ude på havet


Debat: Jeg elsker kæmpevindmøller men kun ude på havet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Bent Stubkjær og Thomas Schack fra Firmaet Best Energy A/S fra Grindsted sagde til mødet den 6. december på Centralhotellet i Holsted, at man ville sende en ansøgning ang. vindmøllerne ved Tvilemose til Vejen Kommune efter mødet. Senere viste det sig, at ansøgning var i kommunens hænder den 28-11-2018. Altså var ansøgningen afleveret til kommunen 1 uge før, mødet fandt sted på Centralhotellet. Hvordan skal man have tiltro til Bent Stubkjær og Thomas Schack, når de ikke taler sandt til borgerne?

Bent Stubkjær og Thomas Schack regner kun med 1 per husstand ved underskrift-indsamlingen, men det må være enhver borgers pligt, som betaler skat til Vejen Kommune, at sige deres mening f.eks., med en underskrift evt. imod, for hvor langt kan man se kæmpevindmøllene rage op i naturen? Så alle har vel lov at gøre indsigelse.

Når man begynder at tale om støj fra vindmøllen, begynder Bent Stubkjær og Thomas Schack at tale om motorvejen mellem Kolding og Esbjerg, og at den også giver støjproblemer. Men ja, det var ligesom en nødvendighed, da den gamle hovedvej A1 ikke kunne klare den mængde trafik længere, så den var ligesom nødt til at udvides med en motorvej. Men kæmpemøllerne har den mulighed, at de kan opsættes på havet, hvor de ikke generer befolkningen

Det kan ikke passe, at vi borgere stal se på disse vindmøller, som ikke hører til normalt i den danske natur, hvor der samtidigt diskuteres om støj og helbred. Der bør overhovedet ikke være det mindste til diskussion om, at vindmøllerne bør opstilles på havet. Der må de hjertens gerne stå.

At investere i vindmøller er meget lukrativt, i hvert fald for dem som opstiller møllerne. Det koster ca. 28 mio. at opstille en 3 MV vindmølle på land. Når møllen er opstillet, kan den sælges for ca. 44 mio. Mange vælger at sælge møllerne, når de er stillet op, og de kan i så fald se frem til en nærmest risikofri profit på i hvert fald 16 mio. kr. pr. vindmølle.

Debat: Jeg elsker kæmpevindmøller men kun ude på havet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce