Breddeidræt i Vejen kommune


Breddeidræt i Vejen kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Vejen. 

Læserbrev: Skal vi prioritere breddeidrætten i Vejen Kommune?

Det var et af spørgsmålene mandag i Rødding Centret, hvor Folkeoplysningsudvalget havde inviteret foreningerne i Vejen Kommune til forenings-/valgmøde. Seks partier deltog; Heriblandt Nye Borgerlige.

Det var en inspirerende aften at sidde i et stort lokale fyldt med ildsjæle fra kommunens lokalsamfund.

Aftenens debat kredsede omkring sundhed og folkeoplysning. Herunder spørgsmål om kommunen skal udbyde kurser og foredrag? Bruges der nok penge på idrætten? Hvad skal man gøre, når man mangler frivillige instruktører? Vi har et bookingsystem, men vi bruger det ikke!

Nye Borgeliges konklusion er følgende:

  • Der kan ikke bruges for lidt penge på sundhed og idræt.
  • Breddeidrætten skal være fremherskende. Det primære mål er så mange borgere får mulighed for at dyrke en idræt der passer til den enkelte. Men, kommunen skal samtidig have fokus på eliteidrætten. Vi har et fremragende kvindelandshold i fodbold. Så længe det går dem godt, har vi mange unge piger der gerne vil spille fodbold. Det skal kommunen også kunne tackle. 
  • Kommunen skal udbyde kurser for de frivillige instruktører, hvor de bl.a. kan lære ting som undervisningsteknik, opvarmning og motivation.
  • Frivillige organisationer skal ikke bruge unødig tid på administration.
  • Hallerne ude i landdistrikterne skal gøres mere multianvendelige.
  • Møder i sundheds-/kultur-/fritidsudvalget, bør med fordel afholdes på skift hos de lokale idrætsforeninger. Nye Borgerlige ønsker tæt kontakt til kommunens borgere, så vi kan drøfte udfordringerne i øjenhøjde.

Breddeidræt i Vejen kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce