Vask af legetøj


Vask af legetøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: I JydskeVestkysten den 12. Juni 2018 på Vardesiden kan jeg igen læse, at nyttejob kan være at vaske legetøj af i f.eks. børnehaverne. Vi fra FOA Varde må igen sige nej, det kan ikke være nyttejob.

Denne opgave hører til ordinært arbejde, som bl.a. er en del af medarbejderne i institutionernes opgaver.

FOA Varde havde sidste år et møde med tidligere arbejdsmarkedschef Erik Schultz, hvor det blev tydeliggjort, at vaske af bl.a. legetøj ikke hører til nyttejob. Hvorfor skal medarbejdernes stillinger gøres mindre, eller hvis det ikke kan nås, kan medarbejderne f.eks. få flere timer, så de kan komme til at leve af deres ordinære arbejde. Erik Schultz tog det til efterretning, og det skulle ikke komme til at ske igen.

Den udvikling skal stoppes.

Uanset at der er kommet en ny chef på området, er det stadig gældende.

SVAR

Udvalgsformand Connie Høj (V), Varde Kommune, svarer:

Kontanthjælpsmodtagere i nyttejob har ikke vasket legetøj hos os siden slutningen af 2017.

Det er dog vigtigt for os, at børnene har det godt, når de er i vores institutioner. Hvis der derfor er nogen af vores institutioner, der henvender sig for at få vores hjælp, vil vi altid prøve at hjælpe dem med de midler, vi har.

Det er dog ikke pointen med nyttejob, at de skal frarøve opgaver, der hører til bestemte medarbejderes arbejdsområde, men derimod at supplere med opgaveløsningen, hvor det giver bedst mening for alle.

Vask af legetøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce