Varde Kommunes værdier


Varde Kommunes værdier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Teglgaard, Kløvervænget 9, Ølgod, byrådsmedlem Varde Kommune (V) medlem af Børn og Læring og Kultur og Fritid (næstformand)
Jan Johansen
Debat Varde. 

Læserbrev: Ordentlighed er en af værdierne, som man arbejder efter på kommunens største arbejdsplads. Jeg mener personligt efter at have set både tv-avisen, læst JV, at vi har en udfordring her, som vi skal have kigget på. Selvfølgelig skal vi være opmærksom på at tingene kører optimalt både i vores IT afdeling og i resten af kommunens afdelinger, men at bestille overvågning og forsøge at lokke de ansatte i fælder med placering af USB-stick, videoovervågning, så er grænsen for ordentlighed overskredet for lang tid siden.

Citat fra Varde Kommunes Visioner

"Vi i Varde Kommune møder hinanden og borgerne med tillid og åbne ører. Vi bidrager med vores faglighed, menneskelighed og forskellighed til at finde løsninger til gavn for den enkelte og helheden. Vi svarer hurtigt og letforståeligt."

Ombejlet arbejdsplads er en del af byrådetsgrundlaget.

Vi skal kunne stole på de medarbejdere, som vi har ansat i kommunen, og det skaber bestemt ikke værdi, arbejdsglæde eller tillid ved medarbejderne, ved at sende mænd med blå briller rundt om i kommunens afdelinger, for at få medarbejderne til at lave fejl, for så fejler vi alle.

Citat fra byrådsgrundlaget

"Medarbejderne er kommunens vigtigste råstof, og kampen om de gode medarbejdere bliver skærpet i de kommende år. Derfor er det vigtigt, at Varde Kommune er en ombejlet arbejdsplads - et sted, hvor man søger hen, fordi man vil udvikle sig og har ambitioner inden for sit fag."

Jeg mener ikke, at vi lever op til hverken Visionen eller byrådsgrundlaget, og jeg agter selvfølgelig på baggrund af ovenstående at tage sagen op med byrådet og direktionen.

Varde Kommunes værdier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce