Stem på Erhardt Jull, Oksbøl


Stem på Erhardt Jull, Oksbøl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Din Forsyning har sat en stor gruppe forbrugere ud af spillet i forbindelse med det forestående valg. Bestyrelsens afgørelse om, at der kun er to muligheder for at stemme, den ene mulighed er at man afgiver sin stemme elektronisk, det udgør vel ca. 2/3 af forbrugerne, og den resterende store gruppe på ca. 1/3 må køre til Esbjerg for at afgive sin stemme. Tror bestyrelsen, at den store gruppe forbrugere vil bevæge sig til Esbjerg, svaret er klar NEJ. Det virker ikke særlig demokratisk og forbrugervenligt. Det havde klædt Din Forsyning, at man lavede afstemningssteder i de forskellige egne nær forbrugernes bopæl.

Det tyder meget på, at der er behov for at bestyrelsen får tilført nye bestyrelsesmedlemmer, som med hjertet repræsenterer forbrugerne. I samme forbindelse er det også nødvendigt at nye bestyrelsesmedlemmer besidder økonomisk evner og indsigt, og ikke er bange for at give udtryk for sin mening, det har der vist sig, at det har der været stor behov for i den forløbne valgperiode.

For at få en person valgt, som kan opfylde nævnte krav, er det vigtigt, at alle forbrugere i gamle Blåvandshuk Kommune og omegn afgiver sin stemme, og man så stemmer på Erhardt Jull, Oksbøl. Vælges Erhardt Jull, er vi sikker på, at vi får en person, der varetager opgaven efter forbrugernes ønsker, og en person man altid kan gå til, hvis der er opgaver i Din Forsyning, som, man synes, er ved at køre af sporet.

Husk at afgive din stemme inden den 13. april 2018.

Stem på Erhardt Jull, Oksbøl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce