Sikkerhed og sundhed


Sikkerhed og sundhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Alex Wraae, Krogagervej 35, Ansager
Chresten Bergh
Debat Varde. 

Læserbrev: Det er klogt og godt at investere i cykelstier på sigt, for herudover respekterer man også børns, unges og ældres ret til at færdes sikkert i nærområdet.

Der bør derfor etableres en cykelsti langs den ene side af Krogagervej/Ansager Landevej ligesom den eksisterende mellem Ansager og Skovlund.

Kommunale randområder har det svært i krisetider. Billund og Varde kommuner må samarbejde på tværs af kommunegrænserne, når det drejer sig om løsning af infrastrukturen: Cykelstier og fælles offentlige busruter.

Det pågældende vejstykke mellem Krogager og Ansager, tidligere amtsvej, er smalt og levner ingen plads til bløde trafikanter, når for eksempel to lastbiler eller personbiler mødes som modkørende. Der findes ingen busser eller anden offentlig transportmulighed mellem Krogager/Stenderup og Ansager. Skolesøgende børn er derfor tvunget ud på en farefuld tur, ligesom ældre og yngre der ikke har bil til rådighed.

Fællesrådet for Stenderup-Krogager samt Ansager Udviklingsråd ønsker, at der snart bliver taget nogle initiativer fra kommunerne, så man i fællesskab kan få en god, sund løsning.

Sikkerhed og sundhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce