Sidste udkald for valg til Din Forsyning


Sidste udkald for valg til Din Forsyning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Carsten Sohl, Skyttevænget 7, Varde
Billede
Debat Varde. 

Læserbrev: I mine bestræbelser på at blive valgt som forbrugerrepræsentant i bestyrelsen for Din Forsyning, er jeg blevet endnu mere bevidst om, at det er nødvendigt med ændringer i Din Forsynings vedtægter og politikernes indflydelse.

F.eks. skal almindelige fjernvarmeforbrugeres synspunkter og stemmeret vægtes langt højere. Og de valgte forbrugerrepræsentanter skal bruges på demokratisk vis efterfølgende i bestyrelsesarbejdet - helt på lige fod med politikerne.

I Struer forsyning f.eks., hvor der også netop nu er valg til bestyrelsen, kan forbrugerne stemme med op til fire stemmer pr. husstand afhængig af hvor mange forsyningsarter, man abonnerer på. Blot et enkelt eksempel på et demokratisk fremskridt, det ville være for forbrugerne i Esbjerg og Varde.

En stemme på mig vil være en stemme på en kritisk - men også konstruktiv - "vagthund" overfor bl.a. politiske studehandler, som der i det sidste års tid er set mange eksempler på i Danmark i de politiske styrede forsyningsselskaber.

Og noget helt andet: Hvorfor skal der stadigvæk - her godt 30 år efter fjernvarmen kom til Varde - være så stor forskel på prisen mellem Esbjerg og Varde?

Det er vigtigt, at Varde bliver repræsenteret med en dedikeret forbrugerrepræsentant. Men det er ved at være sidste udkald for din stemme. Brug din demokratiske ret og stem på Din Forsynings hjemmeside, senest den 13. april, kl. 12.00.

Jeg lover ikke guld og grønne skove, men vil arbejde vedholdende for, at også Din Forsyning kommer til at give klare svar på fremtidens klimaudfordringer.

Sidste udkald for valg til Din Forsyning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce