Ringe sagsbehandling


Ringe sagsbehandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Medio april kunne JydskeVestkysten oplyse, at kommunerne og herunder Varde i flere sager indenfor socialområdet - i strid med lovgivningen - har givet afslag på hjælp til ansøgere, som rettelig var berettiget hertil.

Dette - ikke at følge gældende lov - er for borgerne forbundet med alvorlige konsekvenser, men ikke for kommunen, som endda i "bedste fald" kan slippe for en udgift, og som i værste fald kan betegnes som kassetænkning.

Aktuelt gav dette dog ikke megen røre i den politiske andedam, og både udvalgsformand og borgmester fandt den manglende lovmedholdelighed i orden med førstnævntes kommentar, at det er et stort område med mange sager, og sidstnævnte, at man gør, hvad man kan.

Det mest beklagelige og triste er den øredøvende tavshed fra øvrige politikere, hvad enten de er blålige, rødlige eller farveløse.

Sagen er i sin enkelthed til at tage og føle på, og områdets minister er klar i mælet: Det er for ringe, borgerne skal have den hjælp, de har krav på.

I JydskeVestkysten den 5. juli 2018 skriver de to folketingsmedlemmer Carl Holst (V) og Hans Andersen (V) bl.a. om Ankestyrelsen, at den ofte læner sig tilbage og bakker op om kommunens afgørelse, og at denne i virkeligheden ikke kan prøves ved en domstol, hvilket medfører tab af retssikkerheden.

Ringe sagsbehandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce