Populisme eller ej


Populisme eller ej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Holger Grumme Nielsen, medlem af Varde Byråd, Bytoften 2, Varde
Billede
Debat Varde. 

Læserbrev: Inddragelsen af brugerne i sagen om Nr. Nebel Kulturhus kunne have været bedre, det medgiver jeg. Det er vigtigt at inddrage brugerne i indretningen af de nye faciliteter, så de imødekommer brugernes behov.

Det har stået i budgettet siden 2016, at kulturhuset enten skulle sælges eller nedrives. Den 17. august 2018 besøgte udvalget for Børn & Læring, hvor også Lokallisten er repræsenteret, Blåbjergskole. Her blev flytning af kulturhusets aktiviteter også drøftet.

Kort efter begyndte budgetforhandlingerne, her rejste Lokallisten sig ikke op og meddelte, at de ville arbejde på at ændre beslutningen om kulturhusets fremtid. Jeg kan derfor forundres over, at Henrik Vej Kastrupsen jf. hans læserbrev den 12. pludseligt "vil appellere til, at Varde Kommune lytter til borgerne og finder en løsning, som ikke trækker mere energi ud af Nørre Nebel" En politiker, der er indvalgt i et byråd behøver ikke gennem avisen at appellerer til kommunen om noget som helst. En sag fremmes i mine øjne bedst ved, at man rejse sagen i byrådet og så kæmpe benhårdt ud fra denne platform for at skaffe et flertal. Ikke ved at forholde sig tavs og efterfølgende have travlt med at klandre sine byrådskollegaer for ikke at lytte.

Populisme eller ej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce