Ny lokalplan for Mariehaven


Ny lokalplan for Mariehaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Jeg har ikke noget imod sommersang i Mariehaven hen over sommeren, men det skal ligge i nogle faste rammer, der er helt klare og ikke kan misfortolkes, og hvor der også tages hensyn til de borgere, der føler sig berørt/generet af støj fra Mariehaven.

Derfor er der alletiders mulighed nu, hvor der skal laves en ny lokalplan, at den bliver udformet, så både Mariehaven og de, der føler sig generet af støj fra Mariehaven, kan leve med den.

Så jeg håber, vores byrådspolitikere er skarpe, når den ny lokalplan skal endelig vedtages efter høringsfasen, og at de har i baghovedet, hvad de selv ville kunne acceptere, hvis de havde en støjplagende virksomhed liggende i baghaven, der hovedsagelig støjer i weekender.

Ville de kunne acceptere:

At der ingen øvre støjgrænse er?

At man udvider tiden, hvor man må overskride Miljøstyrelsens vejledende grænseværdier for støj med 50 procent fra nu maksimalt 60 timer inklusiv lydprøver til det nye forslag, hvor det er 60 timer + 30 timers lydprøver, som må afholdes dagen før?

At de maksimalt 10 dage, hvor man må overskride Miljøstyrelsens vejledende grænseværdier for støj, bliver til 20 dage, hvis man ligger afholdelse af lydprøver til?

At kalenderen for sommeren 2020 ser således ud med arrangementer i weekenderne i ugerne: 24-25-26-28-29-30-31-32-33?

Man også skal tænke på, at Mariehaven ved et salg kunne blive overtaget af et heavy metal-band eller Kandis.

Ny lokalplan for Mariehaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce