Lad os tage et dialogmøde


Lad os tage et dialogmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Kommentar til artikel i JydskeVestkysten den 18. april 2018 vedrørende bygninger i Varde Kommune.

Kære Erik Buhl/byråd.

Vi har med stor interesse læst artiklen omkring samling af pedeller i byteams og beskrivelsen af bygningsvedligeholdelse og skal hertil knytte følgende kommentarer:

Der er lagt op til at etablere et fælles ejendomscenter. Der lægges op til, at pedellerne skal udføre den vedligeholdelse, der i dagligdagen udføres af de dygtige, lokale håndværksvirksomheder.

I den forbindelse ønsker man også at øge bemandingen i den centrale enhed med to-tre årsværk, der skal løse de nye strategiske opgaver for ejendomsområdet.

Det anføres, at der bruges mange penge på eksterne byggerådgivere.

Varde Kommune har mange m², der skal vedligeholdes, og bygningsvedligeholdelsen halter bagefter.

Det anføres fra konsulenternes side, at "nogle" kommuner har haft mindre positive erfaringer med at samle opgaver i fælles udbud.

Som vi forstår de udpluk af rapporten, som JydskeVestkysten bringer, skal der ske en form for "insourcing" af opgaver, som lokale firmaer i dag hjælper med at udføre.

Det, synes vi, er en uheldig retning at gå i. Så går man fra at have en variabel omkostning til at få en fast omkostning. Ved brug af de, i forvejen etablerede virksomheder, der har foretaget denne investering, spares der penge.

Varde Håndværker & Industriforening vil gerne stille vores store viden til rådighed for Varde Kommune og pege på, hvordan man får bedst mulig vedligeholdelse for de 96 mill., der årligt anvendes. Vi er også sikre på, at der lokalt kan findes samme model, når Varde Kommune skal have bedst udnyttelse af udgiften til rådgivere.

Indkald os gerne til dialogmøde.

Lad os tage et dialogmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce