Kulturhus i fare: Pas på vores smukke hus!


Kulturhus i fare: Pas på vores smukke hus!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Huset rummer så mange aktiviteter og ligger så godt placeret, at også mange gamle mennesker med rolaterer og kørestole nemt kan komme derhen og ind.

ÆldreSagen har rigtig mange aktiviteter i huset: Foredrag, kurser, oplæsning, fællesspisning med mere. Det kan ikke "bare" flyttes over på skolen, som det er foreslået. Mange af aktiviteterne foregår om dagen, så aulaen på skolen er helt ude af billedet., da den er gennemgangsrute for eleverne. Også pensionistforeningen har forskellige aktiviteter i huset. Bridgeklubben holder til der. Forskellige foreninger kan benytte lokalerne til møder. Dagplejerne mødes med deres børn og holder legestue. I kælderen er der opmagasinering for museet. Og som noget meget vigtige: Varde Kommunes største ungdomsklub med 164 medlemmer bruger hele overetagen, der i øvrigt om eftermiddagen også bruges af juniorklubben.

Som man kan se, skal der voldsomt mange kvadratmeter til at erstatte vores hus. Vi beder jo ikke om noget nyt og prangende til mange millioner. Jeg mener i øvrigt, at det er vigtigt at beholde gode aktiviteter i de gamle kommuner. Hvis man vil holde på beboerne og måske endda tiltrække nye, sker det ikke ved at tage et kulturhus væk. Det er afvikling og ikke udvikling, hvis det sker. Borgmesterens tale ved nytårskoncerten i Varde, hvor han fremhævede betydningen af at påvirke politikerne til at tage den rette beslutning, fik mig frem på stolen og gav mig håb om, at vi herude fra kan blive hørt.

Jeg håber på, at byråd og forvaltning vil behandle sagen, så vi fortsat kan beholde vores smukke hus, som oven i købet passer så godt til bybilledet.

Kulturhus i fare: Pas på vores smukke hus!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce