Jeg får ondt af personerne i X-byrøddernes klub


Jeg får ondt af personerne i X-byrøddernes klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Af Preben Friis-Hauge (V), formand for Varde Kommunes plan- og teknikudvalg, Søndergade 18, 6862 Tistrup
FOTO:HENRIK REINTOFT
Debat Varde. 

Jeg har hørt omtalt, at JV Vardes nye artikel serie om "X-byrøddernes klub" kan opfattes som doven journalistik. Det kan jeg kun være enig i. Jeg tror i øvrigt ikke, at chefredaktionen JV ved Peter Orry og Mads Sandemann kender til "projektet", men det behøver de jo strengt taget heller ikke.

Kort fortalt, så har JV Varde kontaktet nogle ex-byrødder og spurgt, om de vil komme med deres mening om det siddende byråd. Nogle af dem er hoppet med på vognen, og første mand var på i slutningen af december. Nu har vi 20. januar fået næste omgang fra et af klubbens medlemmer.

Han er hjemmehørende i den gamle Blåvandshuk Kommune, og det ville man nok også have kunnet regne ud på baggrund af de synspunkter, der gives udtryk for.

Synspunktet er bl.a., at gl. Blåvandshuk Kommune kunne løse alle opgaver selv, og "ny Varde" kan ingenting. Dertil kommer holdningen, at Varde by får alt foræret, og Oksbøl må undvære sit toilet.

Nu spørger jeg lige så stille: Hvor blev Tirpitz og det kommende flygtningemuseum lige af, sammen med de rigtig mange kommunale mio. kroner, der er brugt og vil blive brugt i det sydvestlige hjørne af Varde Kommune? Og hvad blev der lige af de seneste syv tildelte mio. kr. til trafikforbedringer og trafiksikkerhed i samme hjørne af kommune? Og den just besluttede helhedsplan for Oksbøl by? Jeg får mere og mere ondt af de personer, som JV har lokket ind i X-byrøddernes klub.

Jeg får ondt af personerne i X-byrøddernes klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce