Ikke flere nye vindmøller i Varde Kommune


Ikke flere nye vindmøller i Varde Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Niels Christiansen, Konservativt byrådsmedlem i Varde Byråd, Blåbjergvej 50, Houstrup, Nørre Nebel
Marie Fangel Cleemann
Debat Varde. 

Læserbrev: Regeringen forhandler i disse dage om et nyt og stort energiforlig, som skal bringe Danmark tilbage på en grøn førerposition på energiområdet. Særligt markant er Regeringens og oppositionens tilsyneladende enighed om, at der nu i stor stil skal satses på store, havbaserede vindmøller.

På den baggrund ønsker jeg fra Konservativ side i Varde Byråd at indstille til byrådets vedtagelse, at der øjeblikkeligt standses for al videre planlægning af nye vindmøller på land i Varde Kommune. Et ønske som også flugter med Dansk Folkepartis nyligt fremsatte ønske om et nationalt stop for nye vindmøller på land.

Med den store sandsynlighed for at Folketinget snart enes om et stort energipolitisk forlig, som meget tydeligt vil fokusere på havvindmøller, så er det naturligt, at Varde Byråd standser al planlægning for vindmøller på land. En beslutning hvis rigtighed også bør ses i lyset af, at Varde Kommune allerede har mange møller opstillet på land.

Ved et politisk stop for nye møller på land kan borgerne i Varde Kommune sikres, at der ikke sker opsætning af flere nye vindmøller i Varde Kommune. Et ønske som mange borgere i lang tid har givet udtryk for og som samtidigt kan være med til at give øget stabilitet på boligmarkedet og hindre yderligere landskabs- og nabomæssige konflikter.

Ikke flere nye vindmøller i Varde Kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce