Hvornår lytter vi til de unge?


Hvornår lytter vi til de unge?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Torbjørn Fristed, kandidat til Folketinget i Sydjyllands Storkreds for Dansk Folkeparti Haderslev, Østerlundvej 7, Heager
CARSTEN LUNDAGER
Debat Varde. 

Læserbrev: Da jeg tilbage i oktober besøgte Ungehuset i Varde, hørte jeg nogle ret bekymrende fortællinger om utryghed i nattelivet. De unge beskrev, hvordan det er usikkert at færdes visse steder i Varde om natten i weekenden. De fortalte om narko og om vold. Det er naturligvis noget, jeg tager meget alvorligt, og det er jo en kendt DF-mærkesag, at man skal kunne færdes trygt overalt i Danmark.

Efterfølgende talte jeg med forældre, dørmænd og en ansat ved skadestuen, der kunne bekræfte, at Vardes natteliv er ude af kontrol. Politiets tal viser også en lille stigning i antallet af sager - en del skyldes ændring i registreringspraksis, men ikke hele stigningen. Jeg foreslog dengang, at man for at øge trygheden og lette politiets opklaringsarbejde kunne sætte overvågningskameraer op på udsatte steder i Varde samt inddrage den 16+ bevilling, der udløber næste år. Det er en beslutning, der ligger lokalpolitisk, og tilsyneladende er kun Lokallisten enig med mig, og det undrer mig, at man ikke mener, at de unge, der færdes i byen og selv ønsker fokus på trygheden, er værd at lytte efter.

Jeg har drøftet sagen med formanden for Folketingets Retsudvalg, Peter Skaarup (DF), og han mener, at de unge i nattelivet har et rimeligt krav på sikkerhed og tryghed, når de går i byen. Så derfor vil jeg slutte, hvor jeg startede: Hvornår lytter vi til de unge? Det gør jeg allerede, og jeg har ikke opgivet at få genindført ordentlige forhold for vores unge, også når de går i byen!

Hvornår lytter vi til de unge?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce