Hvornår er nok, nok


Hvornår er nok, nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Der har i en længere periode været en del ytringer ved indrykninger af læserbreve og samtale borgerne imellem om Varde Kommunes beslutning for nedrivning af toilet bygning i Oksbøl. Kritikken omfatter ikke kun denne nedrivning, men borgernes reaktion i den gamle Blåvandshuk Kommune har en mere dybgående konstatering af, at nuværende Varde kommune den ene gang efter den anden fjerner de fremadrettede og nødvendige etablering, der blev udført til gavn for borger og turister i den gamle Blåvadshuk Kommune. En rigtig stor del af disse borgere giver nu udtryk for, at nu må det være nok.

Hvordan ville Varde kommunes økonomi se ud, hvis man ikke havde skatteindtægter fra de to tidligere vestlige kystkommuner (Blåbjerg og Blåvandshuk). Så havde ordet eksistensgrundlag for Varde kommune slet ikke været tema, så var der kun en vej, og det var sammenlægning med bæredygtige og udviklende kommuner som Billund og Esbjerg.

Man forstår godt den harme, der verserer blandt borger i den vestlige del af Varde kommune, når nedskæringer og forringelse af de tidligere gode servicetilbud til borgerne fjernes på bekostning af brosten og byfornyelse i Varde by - "hwa nøtt er et te?"

Hvornår er nok, nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce