Hvad vil vi med Blåvand? Hvad vil vi med turismen?


Hvad vil vi med Blåvand? Hvad vil vi med turismen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Niels Christiansen, medlem af Varde byråd for Det Konservative Folkeparti, Blåbjergvej 50, Houstrup, Nørre Nebel
Marie Fangel Cleemann
Debat Varde. 

Læserbrev: Et flertal i Plan- og Teknikudvalget bestående af V og A vil ikke give de lokale borgere, erhvervsliv og turistaktører tilstrækkelig mulighed for at drøfte og sammenholde lokalplansønske om et stort og nyt butikscenter i den østlige del af Blåvand med en helt nye udviklingsplan, som Blåvandområdet netop i fællesskab har lanceret.

Fra Konservativ side ser jeg også gerne et byggeri på den påtænkte, centrale og iøjnefaldende grund på hjørnet af Blåvandvej og Hvidbjerg Strandvej. Jeg er imidlertid særdeles bange for at byggeriets påtænkte størrelse og udformning og den deraf manglende plads til en samtidig ønsket torvedannelse vil komme på kollisionskurs. Hertil kommer, at de nuværende store problemer med trafikafviklingen på Blåvandvej og herunder specielt ved det pågældende gadekryds slet ikke imødegås ved det påtænkte byggeri.

Byrådet havde forleden møde med alle kommunens udviklingsråd og betonede vigtigheden af at trække på samme hammel, hvis Varde Kommune skal udvikles på en god måde.

Med valget fra V og A om ikke at give et lokalområde som Blåvand og byens nye udviklingsplan en ordentlig mulighed for at nå at indgå i byrådets overvejelser inden at byrådet tillader et meget stort byggeri på en særdeles central placering ved byens indgangsport, så kan det kun lyde hult i de flestes øren, at byrådet ønsker samarbejde og at vi lytter til hinanden.

Hvorfor lave noget makværk og tage chancer med Blåvand, når byrådet angiveligt ønsker Blåvand gjort til en mønsterdestination for turismen? Sagt lidt skarpt. Fastboende og turisterne ønsker ikke et nyt Klondyke!

Hvad vil vi med Blåvand? Hvad vil vi med turismen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce