Hvad var hensigten


Hvad var hensigten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Marts 2016 skriver daværende formand Erik Buhl, at man er nået langt med at opnå det forventede rationale på 17 millioner kroner.

November 2017 meddeler Buhl/Søttrup en faldende varmepris, men at vand/spildevand stiger - men totalt en forhøjelse for alle forbrugere.

December 2018 varsles atter en forhøjelse.

Hensigten var vel oprindelig, at fælles administration og rationalisering i øvrigt skulle medføre lavere afgifter for forbrugerne, men det er som om de fleste foretagender (hel eller halvoffentlige), der får et succesfuld prædikat af ophavspolitikerne resulterer i øgede udgifter og en ringere tilfredshed for borgerne.

Et er, at der ikke i starten kan ske nedsættelser, men rationaliseringer og lign. bør dog kunne dække kendte og forudsete udgifter.

Tilblivelsen af Din forsyning skete ikke uden kritik, dels af fortidige hændelser og erfaringer, men også af en lidet demokratisk styreform med lukkethed og manglende forbrugerindflydelse.

Ville det ikke være rimeligt her ved indgangen til 2019, at man oplyste forbrugerne, om de, eller hvornår de delagtiggøres i de allerede skete og forventede økonomiske forbedringer fusionen påstås at have medført.

Samt ligeledes hvor langt man er nået m.h.t. dannelse af en ledelsesstruktur med henblik på mere forbrugerindflydelse og mindre politikerindflydelse.

Hvad var hensigten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce