Er medarbejderne på tippen kriminelle?


Er medarbejderne på tippen kriminelle?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Er medarbejderne på tippen kriminelle? Det spørgsmål møder nogle jeg nogle gange, når jeg fortæller, jeg har været på tippen. De første overskrifter i JydskeVestkysten var seksuelle overgreb på tippen

De stod alene hele weekenden. Alle personale var i chok, hvad sker der. Mandag kom politiet afværger og fortæller det handler ikke om personalet.

Ingenting fra forvaltning eller vores borgmester som afværger eller undskylder de uheldige overskrifter. Det virker mere som om man bruger dem lidt til at dække over deres ansvar og skyder skylden videre, så man ikke kigger på det måske er dem der har lavet fejl, og har sovet i timen.

Man undersøger forholdene på tippen alle rapporter viser der er kompetent personale og forholdene er okay. Der er ting der skal justeres og ændres alligevel lukker Tippen, det stikker dybere siger de, men ingen i byrådet stiller spørgsmålstegn de lukker enstemmigt tippen. Andre steder ville man vel først fyre ledelse og prøve om man kan ændre situation. Hvorfor undres man ikke? En institution der ellers altid har haft et godt omdømme!

Et gruppe personale var inde og fortælle om en fremtidig tippen men der blev ikke lyttet, beslutningen var truffet, sikkert allerede for flere år siden man manglede bare muligheden.

Personalet er fyret, børnene flyttet der er betalt en stor pris. Men forvaltningen og politikkerne de forsætter uden ændringer. Ikke engang en undskyldning kan det blive til.

Mon Per rask tænkte hvis Tippen lukker er der endnu flere elever til Varde s skoler, eleverne der gik på Ansager skole var det nok til overbygning ikke blev til noget?

Personalet blev og passede ungerne og kæmpede hver dag. Ingen sygemeldte sig alle blev og kæmpede for børnene trods det kæmpe pres og beskyldningerne der haglede ned over dem. Britta Boel fortæller personalet tippen skal lukke. Efterfølgende beder de også medarbejderne forældre børnene at deres hjem bliver taget fra dem i kender jo børnene bedst.

Er det mon personalet der ikke har haft styr på magtanvendelse, underretninger mm eller dårlig ledelse?

Jeg modtager gerne en undskyldning Erik Buhl for at passe den butik i ikke har haft styr på.

Borgmester Buhl har haft mulighed for at svare - det ønsker han ikke.

Er medarbejderne på tippen kriminelle?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce