Den skjulte fabrik på Rådhuset - II


Den skjulte fabrik på Rådhuset - II

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Senest kom det frem, at kommunens arbejdsmarkedschef Erik Schultz kunne forlade Kommunen med en aftrædelsesordning til en værdi af ca. 1.2 mio. kr.

Her er endnu et eksempel på de dyre chefer:

Socialdirektør Anette Bækgaard Jakobsen forlod stillingen efter såkaldt gensidig aftale i oktober 2016 efter kun ca. 1 ½ år som topchef ved Varde Kommune. Hun fik en fratrædelsesordning til en værdi af 1.5. mio. kr. inkl. en fritstillingsperiode uden modregning.

Hun fik hurtigt et job som chef ved Kriminalforsorgen og en aktindsigt, som kan læses på Journalista.dk viser, at hendes samlede indkomst i 2017 herefter udgjorde den nette sum af ca. 2.5. mio. kr.

Så mange penge er der næppe nogen kommunale chefer, der er værd. Og der er i øvrigt kun få eksempler på, at de kan bruges til topstillinger i det private erhvervsliv.

Jeg er ikke misundelig, men når Varde Kommune nu står overfor store besparelser, så er det da tankevækkende, at man er så ødsel, når det gælder honorering af topchefer.

Eksemplet ovenfor er grotesk, og så skulle det da heller ikke undre, at Kommunen har brugt dyre konsulentkroner til ansættelsesproceduren af pågældende.

Vi mangler således stadig svar på, hvad de mange konsulentkroner bruges til. Og dermed også svar på, hvad det er for nogle opgaver Kommunens egen interne konsulentgruppe, eller de dyre chefer, ikke kan løse.

Den skjulte fabrik på Rådhuset - II

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce