Børnehaver mister sine busser


Børnehaver mister sine busser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Jeg ser børnenes begejstring og lyset i deres øjne, når de får at vide, at i dag skal vi på bustur. Når de bestemmer, hvor turen skal gå hen, vælger de meget ofte skoven eller stranden, hvilket jo går godt med "Vi i Naturen", som Varde kommune slår sig stort på.

Jeg forstår ikke argumentet, at det skulle være lidt mere betryggende at betjene sig af busser, som bliver drevet af professionelle virksomheder.

Jeg vil mene, at børnehaverne er professionelle virksomheder. Busserne synes en gang årligt, så vi må vel formode, at de er sikre at køre i. Busserne køres af chauffører, som har stort buskørekort, og præcis som alle andre buschauffører skal tage chaufføruddannelsen med alt, der hører til, hvert femte år, så vi er vel lige så sikre at køre med som alle andre buschauffører. Busserne er ude at køre næsten hver dag, så det er rutinerede og erfarne chauffører, som kører dem.

I kraft af at vi har busserne, kommer vi næsten dagligt ud i naturen. Det vil kun være muligt få gange om året, når Varde Kommune vil tage busserne fra børnehaverne i udkanten af kommunen, da offentlige transportmidler her er meget dårlige.

Jeg vil sige som en af chaufførerne, som kører busserne, at jeg føler mig ramt af udtalelsen om, at det vil være lidt mere betryggende at benytte sig af busser, som bliver drevet af professionelle virksomheder.

Jeg håber da, at Per Rask Jensen ser børnehaverne og deres personale som professionelle virksomheder.

Børnehaver mister sine busser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce