Blåvands fremtid afhænger af lys og luft


Blåvands fremtid afhænger af lys og luft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Niels Christiansen, Blåbjergvej 50, Nørre Nebel, medlem af Varde Byråd for Det Konservative Folkeparti:
Billede
Debat Varde. 

Jeg har bedt om at to plansager fra Blåvandsområdet forelægges det samlede byråd inden endelig afgørelse. Det drejer sig om to udstykningssager, som vil medføre en yderligere fortætning af byggeriet i Blåvand samt ligeledes medføre øgede gener for naboer.

Første sag er Tane Hedevej 26A, hvor ejer ønsker dispensation fra gældende deklarationskrav om minimums grundstørrelser på 700 kvm. Ansøger ønsker opført dobbelthus på ejendommen således at grundstørrelserne kun vil blive på hhv. 354 og 375 kvm. Dispensationen har kun været i høring hos 2 naboer og begge gør indsigelser mod dispensationen. Det skrives, at "Blåvand skal promoveres ved rum, lys og luft for at fremtidssikre byens image".

Anden sag er Kringsvej 1, hvor ejer vil ændre nuværende deklaration og i stedet for 6 grunde nu vil udstykke 8 sommerhusgrunde. 8 ud af de 10 naboer gør indsigelser herunder blandt andet om det forkerte i, at en ændret udstykning vil betyde, at der skal anlægges en ny adgangsvej op langs med skel til naboernes grunde.

Det undrede mig såre, at det kun var mig, som stemte imod dispensationerne, da disse blev behandlet i Plan- og Teknikudvalget. Ved nu også at rejse sagerne i byrådet giver jeg hele byrådet en ny mulighed for at markere, at der er reel politisk vilje til at sikre "rum, lys og luft" i Blåvand og til at tage høringssvar fra naboer alvorligt.

Blåvands fremtid afhænger af lys og luft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce