At føje spot til skade


At føje spot til skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: I anbefalingsskrivelse i JydskeVestkysten den 10.ds af Preben Friis-Hauge og med egen vanlig selvovervurdering og med bemærkningen: "uanset hvad andre mener" bekræfter han blot sin mangel på lyst til efterlevelse af demokratiets forudsætninger og herunder hensynet til andres synspunkter.

Han skriver bl.a., at han kender lidt til arbejdsgange og lovgivning for forsyningsselskaber. m.m.

Med hans fortid i Varde Forsyning burde han nok rettelig have skrevet "for lidt" bl.a.refererende til hans velkendte "dåd" om formøbling af 3,4 millioner kroner for forgyldning af en "frivillig" fratrådt direktør.

Preben Friis-Hauges manglende arbejdsindsats - mod betaling - som regionrådsmedlem bekræfter blot, at man i Venstre - uanset hvad andre mener - kan gøre, som man vil.

For, som man siger, der er højt til loftet.

Ja, faktisk så højt, at man lettere omskrevet fra kejserens nye klæder begrundet kan sige: Ja men der jo slet ikke noget loft.

En anbefaling med foranstående grundlag synes ikke specielt betryggende og vil være at føje spot til skade.

At stemme på Carsten Sohl vil være medvirkende til at lægge loft over de værste udskejelser, som ikke mindst forsyningsselskaberne er velkendte for.

SVAR

Stem fortsat på Torben Haahr til DIN Forsyning

Tak til Mogens Poulsen for at minde os alle om, at vi har demokrati i Danmark. Jeg ved godt, at uanset hvilken formulering jeg havde valgt om mit personlige kendskab til en forsyningsvirksomhed, så ville nogen blive stødt over det. Jeg synes dog, kommende vælgere til valget vedr. DIN Forsyning har krav på at vide, om anbefalere af Torben Haahr har en faglig ballast at have deres anbefaling i.

Angående vigtigheden af at forstå og efterleve demokrati, som Mogens Poulsen skriver, så hæfter jeg mig ved, at jeg opnåede - set ud fra et benchmark synspunkt - det personligt bedste valg til byrådet nogensinde, ud af de seks gange jeg har været opstillet og er blevet valgt/genvalgt.

Næste gang jeg møder nogle borgere, erhvervsfolk, venner, familie mfl., der værdsætter mit politiske arbejde, men som synes jeg bruger for megen tid på det, så må jeg minde dem om, at mindst én borger trods alt mener, at jeg er en doven hund (arbejder for lidt).

Mogens Poulsen kommer aldrig til at "elske" mig, men det behøver ikke gå ud over andre. Stem på Torben Haahr til DIN Forsyning inden 13 april.

Preben Friis-Hauge, Søndergade 18, Tistrup

At føje spot til skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce