Arla og højspændingsledninger


Arla og højspændingsledninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Preben Friis-Hauge (V), udvalgsformand for Plan- og Teknikudvalget i Varde Kommune, Søndergade 18, Tistrup
Jan Johansen
Debat Varde. 

Læserbrev: Hvad har Arla at gøre med højspændingsledninger? Det ved jeg ikke, men jeg hørte i radioen, at Arla i løbet af et par år skal spare tre mia. kr. hvert år på deres driftsomkostninger. Personen fra Arla udtalte i radioen, at det ikke bliver nemt, men at det er en opgave Arla vil løse.

I går aftes kunne man høre Energinet.dk fortælle, at det vil koste 2,5 mia. kr. ekstra at jord-/kabellægge 400 kv. ledningsnettet over en 75 km strækning i Jylland. Min opfattelse er, at hvis man gjorde det, så ville man ikke ødelægge vores natur, og mennesker ville få en højere livskvalitet, når de ikke skal være nabo til, eller bare kigge på 42 meter høje elmaster i naturen.

Jeg ved ikke hvor mange ansatte i Arla, der skal være den del af den årlige vedvarende besparelse på tre mia. kr., men jeg ved at borgere i seks kommuner i det vestjyske bliver voldsomt berørt af Folketingets planer om at hænge elledninger op til 42 meter op i luften, hvor en engangsinvestering på 33,3 mio. kr. pr kilometer kunne sikre, at ledningerne kan graves i jorden. Det håber jeg energiministeren og det ansvarlige folketingsudvalg vil overveje.

Jeg har stor respekt for Arlas vilje til at løse deres udfordringer.

Arla og højspændingsledninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce