Afgørelser på tyndt grundlag


Afgørelser på tyndt grundlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Varde. 

Læserbrev: Nu vil Varde Kommune nedrive en sund toiletbygning på parkeringspladsen ved Stationsvænget /Fakta i Oksbøl. Begrundelsen er, at man kan spare 40.000 kr. i driftsomkostninger om året. Dette fyrstelige beløb tynger hårdt på kommunens budget, så man mener, at denne service, der benyttes mest af især de mange turister, som kommer ind fra strandene for blandt andet at handle i byens butikker.

Ifølge driftschef Bjarne Fly, Varde Kommune, benyttes toiletterne på parkeringspladsen ved Brugsen meget mere. Man har dog ingen konkrete tal, men det er man blevet enige om på Rådhuset i Varde, så det er altså en kendsgerning.

Gud ved hvor mange andre afgørelser udvalget for plan og teknik træffer på så tyndt et grundlag.

Find selv pengene, foreslår Preben Friis-Hauge (V), formand for plan og teknik storsindet, så kan Oksbøl måske undgå nedrivningen, og de trængende turister kan undgå at skulle holde sig, til de kan nå ind til Varde. Det er jo der, kommunen øjensynligt helst vil have dem ind.

Sjovt nok mangler der ikke penge på budgetterne, når der skal udføres arbejde i Varde.

Hvad med at nedrive toiletbygningen på parkeringspladsen bag Vestergade i Varde. Den benyttes nok ikke så meget som toiletterne på parkeringspladsen ved Stationsvænget/Fakta i Oksbøl. Vi har dog ingen konkrete tal, men det er vi faktisk enige om i Oksbøl, så det må være en kendsgerning.

PS: Hvis kommunens økonomi er så stram, at en udgift på 40.000 kr. næsten kan vælte budgettet, er jeg gerne behjælpelig med forslag.

Afgørelser på tyndt grundlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce