Visioner og skoler.


Visioner og skoler.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Lokalredaktør Anne Kleemeyer Kiil har en meget vigtig pointe i sin kommentar til den dramatiske budgetoverskridelse for den ny skole i Skærbæk. At vi skal fastholde visionerne, også når det gør ondt.

Pointen bør dog være, at visionen ikke begrænses til en enkelt skole, men til hele skoleområdet, og at den ikke kun har fokus på "mursten" men i lige så høj grad, kvaliteten i undervisning, trivsel og faglighed.

Borgerlisten har foreslået at kommunens vision skal indeholde en målsætning om at løfte og fastholde vore børns læring så de ved afgangsprøverne i niende klasse opnår karakterer der ligger 0.3 procent over det socioøkonomiske udgangspunkt, og samtidig bliver Danmarks bedste til tysk. Lykkes det, vil vore skoler være blandt landets bedste og vi vil have et af de stærkeste argumenter for at fastholde og tiltrække børnefamilier.

Det er derfor mit håb, at den opståede situation med fordyrelsen af Skærbæk Skole, vil give anledning til at kommunalbestyrelsen mødes ekstraordinært for at finde en løsning ikke blot for Skærbæk skole, men også for de øvrige tre distrikter der er tildelt en pulje på 40 millioner kroner der også er blevet mindre værd. Og at kommunalbestyrelsen samtidig finder yderligere midler - eventuelt fra den endnu ikke udmøntede visionspulje - til at annullere de ensidige besparelser på undervisningen der er indeholdt i 2019 budget.

Borgerlisten stiller sig til rådighed med forslag til finansiering af denne omfordeling, og vil se det som et vigtigt skridt på rejsen mod øget bosætning.

Visioner og skoler.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce