Vejen til øget bosætning


Vejen til øget bosætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: I november satte vi vores kryds ved øget bosætning og bedre skoler. Jeg gjorde i hvert fald, men var jo også selv opstillet for Borgerlisten. Nu undrer det mig så, at jeg endnu engang skal til at gå og frygte for mine børns skole.

I tre år har frivillige kræfter i Øster Højst kæmpet for øget opmærksomhed omkring vores skole. En PR-gruppe blev nedsat på initiativ af forældrene, og sidste år blev der så i kølvandet på et udviklingsmøde, og som et fælles ønske fra byens borgere, oprettet en erhvervsgruppe, hvor styrkelsen af byens skole skulle være højeste prioritet.

Pengene til arbejdet har vi udelukkende fået fra private kilder, ligesom arbejdet er blevet udført af frivillige kræfter.

Det har været hårdt arbejde, og der har mildest talt ikke været særlig meget medvind fra "vest" (mærkeligt nok på disse kanter). Til gengæld kan vi se, at vores arbejde nu måske begynder at bære frugt, for skolen står til at øge sit elevtal over det næste skoleår med 17 procent, ligesom vi kan se at den tilstødende leverandør, Øster Højst Børnehus, har flere børn i stuerne end de har haft i lang tid.

Men i mellemtiden er der så gået næsten ti år siden de sidste skolelukninger, ligesom der er gået flere år med vores arbejde og kampen for at lukke rygterne om skolelukning i Øster Højst, og iøvrigt kun 32 uger efter alle ikke på nogen måde kunne forestille sig at lukke skoler på andet grundlag end forældrenes eget ønske.

I Øster Højst mener vi, hvad vi siger, og vi elsker vores skole som den er. Kommunal, lille og tryg. Så, kære politikere, kære skolebestyrelse, vil I ikke godt vise os jeres opbakning ved at lukke debatten hurtigst muligt, og i stedet tage imod vores arbejde med åbne arme? Se os som en styrke i distriktet, og som et alternativ til elever, der måske ikke finder sig tilpasse på en større skole, og hjælp os i stedet med en plan, der får elevtallet til at stige yderligere.

Hjælp os med at sælge os selv og vores - jeres skole, og lad for guds skyld være med at smide yderligere 60-70 elever ud på det private marked, sammen med en flok sure og skuffede ambassadører for Tønder Kommune.

Vejen til øget bosætning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce