Tøndermarskinitiativet


Tøndermarskinitiativet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Da det tilsyneladende kniber med at få stabile ansættelser i stand til Tøndermarskinitiativet, foreslår jeg, at man straks stopper det projekt.

Det må dog siges at Byfonden har været en god ting for Højer, idet utallige huse med hjælp fra Byfonden har fået nyt tag eller økonomisk støtte til andre vedligeholdelsesarbejder.

Ved at stoppe Tøndermarskinitiativet nu, kunne man forhindre den meningsløse nedrivning af Marsk Møblers bygningsmasse og ligeledes forhindre at Vidåslusen og Lægan pumpestation bliver ruineret.

Angående Marsk Møbler vil jeg foreslå, at kommunalbestyrelsesmedlemmerne brugte lidt af vinterferien til at kigge på, hvad de er ved at anrette ved at have stemt for en nedrivning af bygningerne, der er købt for cirka 2,5 millioner kroner.

På nuværende har Tøndermarskprojektet resulteret i, at Højer nu i over to et halvt år har ligget hen på en skandaløs måde (Storegade), hvor det værste er, at det skandaløse ikke kan genoprettes.

Nu arbejder man hen på, at borgerne i Højer skal bruges som en slags forsøgskaniner i forbindelse med affaldshåndtering og med overfladevand.

Det vil i bedste fald bevirke store gener for den lokale befolkning og i værste fald bevirke modløshed og fraflytning fra byen.

Allerede på nuværende er der næsten ingen huse i Højer, der ikke er til salg.

Den nylig vedtagne "udviklingsplan" for byen giver ikke meget håb for fremtiden i Højer.

Tøndermarskinitiativet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce